SpillerbørsEtter en forferdelig førsteomgang, var det en 19-åring som tok tak etter pause

Dagens beste Liverpool-spiller spilte ikke i rødt.

Alisson Becker8

Er den eneste Liverpool-spilleren som er god i førsteomgangen, da han nesten på egenhånd holder Liverpool inne i kampen med flere feberredninger. Andreomgangen handler stort sett om å stå langt ute og sirkulere ballen mens Liverpool trykker på. De rødes klart beste i dag.

Trent Alexander-Arnold4

Ingen god kamp av Trent Alexander-Arnold. Det var ikke bare Trent sin feil, men Ademola Lookman så ut som en Ballon d’Or-vinner den første halvtimen. Skaper noen farligheter med innleggsfoten sin, og overraskende at Klopp bytter han ut når de røde jakter scoring – men kanskje hadde han Tottenham i tankene.

Joël Matip4

I starten var absolutt alt Fulham foretok seg farlig, og da Joel Matip ble byttet ut til pause fikk vi svaret på hvorfor han hadde sett så ukomfortabel ut. Han slet med smerter i ryggen. Om skadesituasjonen var ille fra før, er det nå helt krise.

Fabinho5

Tidligere har han sett fantastisk ut i som midtstopper, men for et lag som ikke hang sammen, så var også Fabinho ute og kjørte i førsteomgangen. Var oppgitt da det ble sjekket på VAR om han skulle gi bort et straffespark, men for en gangs skyld endret ikke dommeren meningen sin etter å ha sett på skjermen. Når Liverpool har ballen og kontrollerer er brasilianeren mye mer komfortabel, og det gjorde heldigvis de røde etterhvert.

Andy Robertson5

Før kampen kom meldingen om at Kostas Tsimikas vil være ute i noen måneder, og i de første 45 i dag så Robertson ut som en spiller som hadde spilt «alt» så langt denne sesongen – slik han dessverre har. Det blir ikke mer hvile på han i månedene som kommer.

Georginio Wijnaldum5

Ingen god kamp av Gini i dag, som en av mange i et lag som ikke hang sammen. Det tok 40 minutter før spillerne våknet, og det gjaldt også Wijnaldum. Skyter frisparket som ender med at Liverpool får straffespark.

Jordan Henderson6

Hever seg mange hakk i andreomgangen, når han må vikariere som midtstopper. Er sammen med Curtis Jones den som tar tak i ting. Burde så absolutt ha utlignet alene med keeper etter en halvtime. Hadde Liverpool fått uttelling så tidlig kunne vi fått et annet kampbilde.

Curtis Jones7

Etter en fryktelig førsteomgang der ingenting fungerte og han fikk et billig gult kort, hevet han seg mange hakk og var Liverpools beste utespiller i andreomgangen. Har en skikkelig personlighet, og hvem skulle tro at en spiller med en slik innstilling er lagets yngste på 19 år… Veldig nær en drømmescoring på slutten da han gikk over hele banen.

Mohamed Salah5

Scorer nesten et mål utav ingenting i omgangen da Liverpool har store problemer. Det så faktisk ut som han skulle byttes ut før de røde fikk straffesparket – men med James Milner er det godt han var på banen! Straffesparket er på ingen måter bra, men det er hardt, og går inn. Det er det viktigste.

Roberto Firmino4

Etter noen lovende takter den siste tiden, var det dessverre et skritt tilbake for Roberto Firmino. I dag var han ikke på, og ting stemte ikke verken med eller uten ball. Nyhetene om Diogo Jotas skade er dårlig nytt dersom Divock Origi skal være alternativet…

Sadio Mané6

Etter pause så det ut som Sadio hadde skrudd på en bryter, og endelig var klar for kamp. Hadde flere flotte soloprestasjoner ned på sin venstreside, og prøvde å skape ting. Den beste av de tre på topp i dag.

Takumi Minamino6

«Taki» har dessverre skuffet stort siden overgangen fra RB Salzburg, men i innhoppet i dag gjør han sakene sine ganske bra. Er livlig, spillbar, og leverer fra seg ballen hurtig i en periode der Liverpool måtte få fart på spillet.

Neco Williams

Gjør et brukbart innhopp på høyrebacken for Trent Alexander-Arnold, og det er nesten et under at han ikke skader seg etter grisetaklingen fra Ademola Lookman.

Divock Origi

Det er ikke mange minuttene han får, men rekker likevel å vise at han er milevis formen fra 2018/19-våren. Er aldri i de riktige posisjonene og er på etterskudd hele tiden.