– Jeg er ikke sikker på om noen tror på det han sier

Frank Lampard trakk på skuldrene av at Jürgen Klopp i helgen trakk frem Chelsea som de største favorittene til å vinne Premier League.

7. des 2020 kl 19.21Einar Kvande

Etter elleve serierunder leder Tottenham Premier League på bedre målforskjell enn Liverpool. Begge lagene har 24 poeng, men Tottenham har 14 plussmål mot Liverpools ni. To poeng bak de to lederlagene følger imidlertid et Chelsea-lag som har imponert mer og mer utover i sesongen, og som er ubeseiret på sine ni siste ligakamper. I helgen uttalte Jürgen Klopp at Frank Lampards mannskap nå er favoritter til å vinne ligaen.

– Jeg er ikke sikker på om noen tror på det han sier, er Lampards respons på uttalelsen til Klopp.

– Liverpool og Manchester City virker å være favoritter hos de fleste, og det er de med rette etter å ha prestert slik de har gjort de siste tre årene. De har bygd sterke tropper i løpet av de siste årene, siteres Chelsea-manageren av Teamtalk.

– Se på det laget Liverpool stilte med mot Wolves, selv om de hadde mange skader. De takler å ha alle disse skadene. De har en stor tropp, noe de fleste lagene i Premier League har.

– Tottenham er der oppe, og det er Manchester United og andre lag også på dette stadiet. Det er veldig jevnt.

Taktisk utspill?

Lampard fikk spørsmål om dette var et taktisk utspill fra Klopps side.

– Jeg aner ikke, men han har rett til å mene hva han vil. 

– Det er ganske åpenbart hvor vi står nå. Vi er i god form for øyeblikket, men vi har hentet inn mange spillere, og har noen unge spillere, og spillere som akkurat har kommet til Premier League. Klubber som City og Liverpool har hatt stor suksess med veldig etablerte spillere i sentrale posisjoner. Spillere som har prestert på et veldig høyt nivå i Premier League.

– Vi forsøker å nå det nivået. Det krever at vi er veldig stabile de kommende månedene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]