Mandag ble Everton-City utsattKampen mot Newcastle skal ikke være i fare

Newcastle-spillerne testes to ganger i uken.

29. des 2020 kl 11.19Arild Skjæveland

Mandag ble Everton - Manchester City avlyst og utsatt med fem timers varsel, etter et smitteutbrudd i Manchester City-leiren. Fem spillere og to fra støtteapparatet skal nå være smittet, treningsfeltet er stengt, og flere kamper kan være i fare for Pep Guardiolas lag.

Flere kamper nedover i ligasystemet har også blitt utsatt den siste uken.

Liverpool har hatt en rekke spillere ute med Covid-19. Det har også Newcastle, som måtte utsette kampen mot Aston Villa tidlig i desember etter et stort utbrudd. Da var treningsfeltet Darsley Park stengt i åtte dager.

Ikke fare for utsettelse

Onsdagens kamp mellom Newcastle og Liverpool skal ikke være i fare, melder The Times

Liverpool-spillerne ble testet på mandag, og får resultatene i dag. Newcastle United testes to ganger i uken. Det skal derfor ikke være fare for at denne kampen ikke blir spilt, slik situasjonen er nå.

Det snør en rekke steder i nord-England, og er det er meldt minusgrader onsdag kveld. Heldigvis er det ikke meldt nedbør heller. Snø er som kjent noe de liker dårlig i England, men ofte er det da på grunn av sikkerheten til supporterne at kamper står i fare for å bli utsatt. Newcastle er i «tier 3», og kan ikke ha supportere på tribunen.

Newcastle - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]