Kan komme til å returnere til Liverpool på nyåret

Loris Karius har ikke spilt en eneste kamp i Bundesliga.

22. des 2020 kl 18.41Einar Kvande

Loris Karius sitt låneopphold i Union Berlin har vært en total fiasko, og nå skriver Kicker at keeperen kan komme til å returnere til Liverpool etter nyttår.

I kveld kan imidlertid Karius få sin debut for den tyske klubben, når det som forventes å bli et reservepreget Union Berlin møter andredivisjonslaget SC Paderborn i en cupkamp.

Førstekeeper Andreas Luthe vil antagelig få en pust i bakken. Ifølge Kicker har nemlig Urs Fischer bestemt seg for å bytte keeper til denne kampen.

27-år gamle Karius vil dermed få sin første sjanse for Union Berlin i det som for klubben er årets siste kamp. Den planlagte endringen til denne cupkampen vil trolig være en kortvarig løsning etter at Luthe har klaget litt over noen små problemer med den ene foten.

Kicker tror i alle fall at Luthe vil være tilbake mellom stengene etter nyttår. Det tyske sportsmagasinet antyder til og med at Karius sitt låneopphold kan bli avsluttet allerede i januar, ved at keeperen returnerer til Liverpool fordi Anfield-klubben ikke er fornøyd med at Karius sitter på innbytterbenken i Tyskland.

Den eneste kampen Karius har stått i mål for Union Berlin var en treningskamp mot Hannover 96 i oktober, som Union vant 4-1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]