Kjemper med United om 16-åring – og nå har klubbene dårlig tid

Liverpool og Manchester United er ute etter ung forsvarer.

23. des 2020 kl 18.45Arild Skjæveland

Liverpool og Manchester United kjemper om å signere Celta Vigos unge forsvarsspiller Stefan Bajcetic. Det skriver David Lynch for footballtransfers.com. Lynch har en fast spalte for liverpool.no, og er en journalist med et godt kontaktnettverk rundt klubben.

16 år gamle Bajcetic er sønnen til Srdan Bajcetic, en serbisk midtbanespiller som spilte for Celta mellom 1994 og 1997. Han la opp i 2004.

Stefan har spilt for Celta i sju år, og blir sett på som et stort talent. På grunn av det nye regelverket som snart trer i kraft på grunn av Brexit, har de engelske klubbene nå dårlig tid på seg. Manchester United skal ha vært favoritter, men får nå konkurranse fra Liverpool.

Når Storbritannia forlater EU, kan ikke Premier League-klubbene lenger hente spillere som er yngre enn 18 år. Derfor har de to storklubbene under en uke på seg for å få i orden en overgang.

Tidligere denne uken kom meldingen om at Liverpool hadde fått akseptert et bud på en annen unggutt, 15 år gamle Calum Scanlon fra Birmingham City.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]