– Liverpool har bare én skadebekymring

Selv om Liverpool har ni førstelagsspillere på skadelisten mener Tottenham-manager Jose Mourinho at Jürgen Klopp bare har en skadebekymring av betydning.

15. des 2020 kl 15.18Einar Kvande

Tottenham-manager Jose Mourinho vil ikke være med på at Liverpool sliter med skader foran onsdagens toppkamp i Premier League, selv om Anfield-klubben har hele ni førstelagsspillere på skadelisten, og i verste fall ikke har en eneste rutinert midtstopper tilgjengelig.

Mourinho mener at Virgil van Dijk er nærmest umulig å erstatte, men portugiseren mener det er den eneste skaden av betydning som Jürgen Klopp trenger å bekymre seg over foran møtet med hans ligaledere.

Klopp vil også mangle spillere som Joe Gomez, Thiago Alcantara, James Milner, Diogo Jota, Kostas Tsimikas, Zherdan Shaqiri og kanskje også Joël Matip og Naby Keita.

– Gi meg Liverpools skadeliste, og sammenlign den med hva som er Liverpools beste mannskap. Liverpool har en stor skade, og det er Van Dijk, sa Mourinho under sin pressekonferanse i dag.

Tottenham har selv hatt en del skader, og Gareth Bale er fortsatt ikke i skikkelig kampform. Mourinho fikk spørsmål om waliseren vil spille mot Liverpool.

– Vi har fortsatt en treningsøkt igjen. Han trente ikke med laget mandag, men trente innendørs isteden. Akkurat nå vil jeg si nei, men vi får se, svarte Tottenham-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]