Milner ligger best an i løypa

Liverpool håper å ha Thiago Alcantara, James Milner og Xherdan Shaqiri tilgjengelig for spill i neste uke.

24. des 2020 kl 09.15Einar Kvande

Thiago Alcantara, James Milner og Xherdan Shaqiri trente endelig sammen med resten av Liverpool-troppen igjen lille julaften.

Paul Joyce i The Times melder at trioen kan være tilgjengelig igjen for Jürgen Klopp i neste uke. Joyce anser det som lite sannsynlig at noen av disse tre vil starte søndagens kamp mot West Bromwich, men Klopp håper å inkludere dem i planene for enten bortekampen mot Newcastle den 30. desember eller bortekampen mot Southampton den 4. januar.

Av de tre er det James Milner som ligger best an i løypa, ifølge Joyce. Milner fikk en hamstringskade da Liverpool spilte 1-1 i Brighton i slutten av november. Med visekapteinen tilbake i troppen vil Klopp få et ekstra alternativ både i backrekka og på midtbanen. 

Xherdan Shaqiri er tilbake i trening etter en muskelskade som har satt ham ut av spill siden landskampene i begynnelsen av november, mens Thiago Alcantara ikke har spilt siden han ble stygt kvestet av Richarlison på tampen av Merseyside-derbyet mot Everton den 17. oktober. Mannen som kostet 20 millioner pund da han ble kjøpt fra Bayern München i sommer, har så langt bare spilt 135 minutter for Liverpool, og han har gått glipp av de siste 15 kampene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]