TV-kameraene fanget opp Virgil van Dijk. Fotografene fikk med seg en annen litt høyere oppe på tribunen

Flere skadde spillere på plass på Anfield.

7. des 2020 kl 14.02Arild Skjæveland

Vi har fått veldig få livstegn fra Thiago Alcantara de siste månedene. Midtbanespilleren har kun spilt 135 minutter for klubben, og det han har vist på sin korte tid i klubben har vært så bra at det er fryktelig frustrerende at en kneskade holder ham ute. Røde supportere er naturlig nok desperate for å få ham tilbake i aksjon.

Thiago ble avbildet på trening alene med ball 26. oktober, ni dager etter skrekktaklingen fra Richarlison. Dessverre har det vist seg at kneskaden er mer alvorlig enn først antatt, selv om ingenting inne i kneet skal være ødelagt.

I forrige uke ble det rapportert at vi neppe får se Thiago på banen igjen før i januar. I kamprapporten fra James Pearce i The Athletic etter seieren mot Wolverhampton, skriver han at både Thiago Alcantara og Alex Oxlade-Chamberlain er ventet tilbake på trening i løpet av de kommende ukene.

Thiago ble igjen avbildet da førstelaget flyttet inn på AXA Training Centre 19. november – og på søndag fikk vi se ham igjen! Klubbfotograf Andy Powell tok bilde av 29-åringen som satt utenfor en boks og så kampen.

På plass på Anfield var også Virgil van Dijk for første gang etter operasjonen, og James Milner, som også satt like oppfor innbytterne mot Ajax.

Se bildene øverst i saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]