Milner med tilpasset økt i dag - Shaqiri har trent godt

James Milner og Xherdan Shaqiri kan bli inkludert i kamptroppen mot West Bromwich.

24. des 2020 kl 14.25Einar Kvande

Liverpools medisinske støtteapparat vil ta en sen avgjørelse om James Milner og Xherdan Shaqiri kan bli inkludert i kamptroppen mot West Bromwich, men for Thiago Alcantara kommer kampen 3. juledag for tidlig.

– Thiago har tatt sine første steg tilbake mot trening med laget. Han har ikke vært involvert i en full økt, men har tatt fine steg, etter at han dessverre har vært ute i lang tid nå. Vi verken kan eller vil forhaste oss med ham, sa Jürgen Klopp under en pressekonferanse julaften.

– De andre to spillerne har kommet lenger, og er nærmere et comeback. Shaq har trent veldig bra. Millie kjørte full økt i går, men hadde en litt mer tilpasset økt i dag.

– Dette er en ny situasjon for oss. Vi har fortsatt to dager før vi trenger å ta avgjørelsene. Det ser bra ut, men jeg vet ikke hva det ender opp med. Thiago blir ikke involvert. Først må han gjennomføre fulle treningsøkter, før vi kan begynne å tenke på det. Men jeg håper ikke det er så langt unna for hans del heller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]