Sadio holdt det han lovet, og kopierte Lee sin målfeiring

Sadio Mané holdt løftet han hadde gitt til Liverpool-fan Lee Swan.

20. des 2020 kl 14.29Einar Kvande

Sadio Mané gjorde Liverpools andre mål da de røde slo Crystal Palace 7-0 på Selhurst Park lørdag, og senere i kampen benytten han anledningen til å holde et løfte han hadde gitt til Liverpool-supporter Lee Swan.

Lee jobber som frivillig i bydelen Dingle i Liverpool, og 31-åringen har under koronapandemien hjulpet til med å organisere og dele ut matkasser til mennesker som sliter økonomisk eller på andre måter.

Som en takk for innsatsen kontaktet en kollega av Lee Liverpool FC, for å informere om den innsatsen som 31-åringen har lagt ned. Det resulterte i en overraskelse fra Sadio Mané. Senegaleseren ringte Lee og inviterte ham til Anfield, der Liverpool-supporteren fikk score et mål mot The Kop. Samtidig donerte Liverpool-sponsor Nivea en varebil til veldedighetsprosjektet som Lee jobber som frivillig for.

Lee viste Mane hvordan han selv feirer en scoring, ved å kysse en finger og heve den mot himmelen til ære for sin bestefar. Mané lovet å kopiere denne gesten.

– Du kjenner meg, jeg liker å kopiere målfeiringer. Dersom du har en feiring kan du vise den til meg nå, sa Mané under samtalen med Lee.

Like før han ble tatt av banen mot Crystal Palace holdt senegaleseren det han hadde lovet, og kopierte Lee sin feiring ved å kysse en finger og heve den mot himmelen.

Mange Liverpool-supportere har etter kampen hyllet Mané for at han holdt det han lovet, og angriperen har utvilsomt gjort Liverpool-supporter Lee svært lykkelig.

Senegaleseren har gjort det til sitt varemerke å kopiere andres målfeiringer, og han har titt og ofte kopiert målfeiringene til lagkamerat Roberto Firmino, og spesielt hans karaktespark.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]