– Vi kan ikke gjøre noe med det, utenom å sørge for at det ikke skjer igjen

De røde spiller årets siste kamp mot Newcastle 21:00 i morgen.

29. des 2020 kl 16.49Øystein Tronstad

– Vi er ikke fornøyde, det stikk motsatte, men det er over nå. Vi kan ikke gjøre noe med det, utenom å sørge for at det samme ikke skjer igjen i en tilsvarende situasjon, sa Jürgen Klopp om det skuffende resultatet mot Sam Allardyces West Bromwich.

Tyskeren ble spurt på pressekonferansen om han var trygg på at Liverpool lærte fra West Bromwich-kampen, før et annet lag i stripete drakter venter i årets siste kamp.

– Det handler om erfaring, og vi har klart det så langt. Guttene er en topp gjeng, og de var det etter å ha vunnet 7-0, og er fortsatt det etter uavgjort mot West Brom. Det forandrer seg ikke. Kanskje sett fra utsiden, men jeg er ikke en ung trener lenger og kan vurdere dette på rett måte.

Newcastle håper å ha toppscorer Callum Wilson tilbake etter at 28-åringen satt på benken hele andre juledag. Engelskmannen har åtte ligamål og kun syv spillere i Premier League har flere. 

– Vi forventer at han spiller. Han er en god spiss, men de har flere spillere som er meget bra. Sånn er det. Vi må være klare. Det vil bli en ny tøff utfordring, som de fleste Newcastle-kamper har vært.

Newcastle - Liverpool ser du fra 21:00, i morgen, på TV 2 Sport Premium 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]