Klopp forstår frustrasjonen til rivalene

Kun to av 20 lag i Premier League får spille foran publikum, men Jürgen Klopp frykter det snart blir stengt for alle.

27. des 2020 kl 10.30Jens Bessesen

Jürgen Klopp sier han forstår frustrasjonen til klubber som ikke får lov til å ta inn tilskuere når Liverpool som eneste lag denne runden spiller foran 2000 mennesker på Anfield. 

Liverpool og Everton er de eneste lagene som fortsatt kan spille foran 2000 tilskuere, ettersom Liverpool-regionen fremdeles er på smittenivå to. Store deler av England er flyttet til nivå tre eller nivå fire, som betyr strengere restriksjoner.

Ingen sportslig fordel

– Jeg forstår at alle ønsker det beste. Hvis vi har 2000 og ingen andre har noen tilskuere, kan jeg se for meg at folk vil snakke om det, sier Klopp ifølge Daily Mail

– Jeg skulle ønske alle kunne ha tilskuere. Jeg vet ikke hvor lenge vi kommer til å ha det. Dette året har lært oss å nyte de gode tingene mens de er her, sier han.

Klopp mener ikke Liverpool drar noen sportslig fordel av å ha 2000 tilskuere.

– Fordelen er på emosjonelt plan. Det blir mye gøyere. Jeg ser ikke på det som en massiv fordel, det er bare finere, sier Klopp.

Frykter tomme tribuner igjen

Manageren sier han aldri vil ta en full stadion for gitt igjen.

– Jeg hadde ikke spilt en kamp i Mainz, Dortmund eller Liverpool uten et utsolgt stadion på lenge. Jeg nøt det, men innså ikke hvor spesielt det var. Det kommer jeg til å gjøre i framtiden, sier han.

Men om det kommer til å skje med det første, er usikkert. Klopp frykter i stedet man igjen må stenge Anfield fullstendig, og innser at det er det mest sannsynlige scenariet.

Derfor ber han de 2000 som skal se kveldens kamp mot West Bromwich om å nyte øyeblikket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]