– Det ser ganske lovende ut med Thiago, men vi vet ikke ennå

Jürgen Klopp snakket etter West Bromwich-kampen.

29. des 2020 kl 14.45Arild Skjæveland

Nå som det er jul og kampene kommer tett, valgte Liverpool FC å droppe pressekonferanse før onsdagens kamp mot Newcastle.

Jürgen Klopp gjorde heller pressekonferansen etter kampen mot West Bromwich søndag kveld, og det er først nå vi får vite hva han sa. Et stort tema på pressekonferansen var Thiago Alcantara – og selv om vi ikke vet noe om hva som skjedde på Melwood på mandag, høres det lovende ut.

Om ikke allerede mot Newcastle, så i alle fall for kampen mot Southampton neste mandag.

– Thiago har gjort deler av treningen så langt. I dag er det søndag, så på fredag deltok han på en full treningsøkt, men det var en kortere økt, så det kunne han gjøre, sa Klopp på søndag ifølge Liverpoolfc.com.

– Han er nødt å delta på trening sammen med laget. Det handler ikke om å trene én dag med laget, og så kan du spille fotball i Premier League igjen, sa han videre.

– Det ser ganske lovende ut for øyeblikket, men jeg kan ikke si mer om det. Jeg vet ikke. Planen er at han trener helt vanlig på mandag, og så får vi se på det.

Perspektiv etter poengtapet

Det var ingen røde som var fornøyd med ett poeng mot West Bromwich – heller ikke Klopp. Men Liverpool topper fortsatt Premier League, så manageren ber om at en har et større perspektiv.

– Det er alltid viktig her i livet. Jeg ønsker å vinne mer enn noe annet, men jeg måtte lære tidlig i livet at det ikke skjer hver gang, og det er helt fint.

– Jeg liker å vinne fotballkamper, og spesielt når du fortjener å vinne. For å fortjene seieren i kveld (søndag) synes jeg vi burde gjort mer. Mer av de riktige tingene. Det er ikke det at vi ikke prøvde. Vi løp mye, kjempet mye, det er greit – men du må gjøre mer av de riktige tingene.

– Det har jeg allerede fortalt guttene. Jeg er ikke sint på dem, for slikt kan skje. Vi vil lære av det, og spille igjen.

Newcastle - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]