Wilson er i ukentlig kontakt med Liverpool

Harry Wilson er godt fornøyd med oppfølgingen fra Liverpool FC mens han er ultånt til Cardiff.

24. des 2020 kl 23.04Einar Kvande

Harry Wilson har imponert på utlån hos Cardiff City i Championship denne sesongen. 22-åringen fikk ikke et nytt utlån hos en Premier League-klubb, etter å ha spilt for Bournemouth forrige sesong, men valgte isteden spill i Championship.

Wilson har spilt to førstelagskamper for Liverpool, og håper fortsatt han skal ha en fremtid i Anfield-klubben.

– Jeg er i jevnlig kontakt med Liverpool. Klubben har en person som har ansvaret for utlånsspillerne, og han holder øye med alle spillerne som er ute på lån, forklarer Wilson til Wales Online.

– Han er i ukentlig kontakt med oss, spør oss om vi er på laget, hvordan vi mener kampen gikk, og snakker til oss om kampen om de har sett den på TV. Han gir også feedback til manageren.

– Jeg holder også kontakten med de av Liverpool-spillerne som står meg nærmest. De har en fantastisk sesong igjen. Premier League blir hardere hver sesong, men de har tatt dette på sparket og topper tabellen. Det er flott å se at de gjør det så bra.

– Som Liverpool-fan og Liverpool-spiller ønsker jeg alltid at de gjør det bra.

Nyttig med tanke på EM

Wilson er glad for at han får spille ukentlig i Cardiff, og tror det blir nyttig med tanke på EM til sommeren.

– Jeg trives. Jeg kom til et sted jeg ønsket å spille. Jeg visste jeg ville slite med å få nok spilletid i Liverpool denne sesongen, med EM etter sesongen. Jeg ønsker å være med i EM, så jeg måtte være i en klubb hvor jeg ville få spille mange kamper. Det har jeg gjort i Cardiff.

– Selvsagt hadde vi likt å være høyere enn vi er på tabellen. Det er hva vi jobber mot. Men mine første måneder her har definitivt vært morsomme.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]