19-åring skadet kneet - men håper å spille igjen denne sesongen

Elijah Dixon-Bonner var uheldig i U23-kampen mot Huddersfield.

26. feb 2020 kl 13.31 Einar Kvande

Den unge midtbanespilleren Elijah Dixon-Bonner håper å komme i spill igjen før sesongen er omme, etter at han fikk en leddbåndskade i det ene kneet i U23-lagets kamp mot Huddersfield på fredag.

19-åringen måtte forlate banen i andre omgang av kampen i Premier League Cup i Kirkby, etter å ha blitt taklet av en Huddersfield-spiller. 

6-8 uker på sidelinjen

Det er ventet at skaden vil holde London-gutten ute i 6-8 uker.

– Elijah har spilt masse fotball for oss denne sesongen, og har gjort det ekstremt bra. Han har hatt en veldig god sesong, og jeg håpet han skulle utvikle seg ytterligere mot slutten av sesongen, sier U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Han vet han må belage seg på en tid i styrkerommet nå, men det vil gå bra. Han er en psykisk sterk gutt. Vi håper å se ham tilbake på banen denne sesongen, legger Critchley til.

Dixon-Bonner har ledet U23-laget som kaptein i flere kamper denne sesongen. Han har også spilte for Liverpool i UEFA Youth League. Skaden betyr at han nå går glipp av 1/8-finalen mot Benfica kommende tirsdag.

Midtbanespilleren debuterte for førstelaget som innbytter mot Shrewsbury Town i FA-cupseieren på Anfield i begynnelsen av denne måneden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]