Ga sin andel av inntektene til Shrewsbury

Liverpool ga sine billettinntekter fra den første FA-cupkampen til League One-laget.

10. feb 2020 kl 12.09 Arve Vassbotten

Shrewsburys manager Sam Ricketts mente før omkampen mot Liverpool i FA-cupen at laget hans ville tape opp mot en halv million pundpå Jürgen Klopps valg om å starte med U23-laget i kampen, og spesielt siden inngangsbillettene på Anfield ble kuttet.

I FA-cupen deler klubbene på inntektene fra billettsalg med 45 prosent hver, mens FA får 10 prosent. 

Ifølge Daily Mail har Liverpool etter kampene besluttet å gi sin andel av inntektene fra den første kampen til Shrewsbury, dette skal dreie seg om rundt 35000 pund.

League One-laget skal i tillegg ha fått en andel på rundt 100000 til 150000 pund fra kampen fra Anfield, men der er det ikke opplysninger om at Liverpools skal ha gitt dem sin andel. 

«Forvekslet» Dalglish og Rush

Liverpool frasa seg sin andel til tross for at Shrewsburys styreformann Roland Wycherley skal ha oppført seg respektløst under møtene. I den første kampen skal han blant annet ved gjentatte anledninger ha latt som om han forvekslet Sir Kenny Dalglish med Ian Rush.

– Det kunne kanskje vært morsomt en gang, men ikke hele ettermiddag, sier et vitne ifølge Daily Mail, og sier det var svært ukomfortabelt selv om Dalglish forsøkte å le med.

På Anfield fulgte 78-åringen angivelig opp med å kreve å få vite hvor Liverpools sjef Peter Moore var. Da han fikk vite at han var bortreist, svarte han med en utblåsning der han mente hele klubben var på vinterferie, før han også gjentok at Liverpools beslutning hadde kostet klubben hans 500000 pund. Han skal også ha sagt i styrerommet etter kampen at Liverpool hadde kjøpt dommeren. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]