God kamp og scoring av Rhian Brewster

Liverpools utlånte spiss har fått en fin start på utlån til Swansea i Championship.

1. feb 2020 kl 21.52 Torbjørn Flatin

Rhian Brewster utlignet fem minutter etter at Preston tok ledelsen på hjemmebane i Championship på lørdag, og det endte 1-1 i Lancashire. Scott Sinclair, fra Celtic til Preston i januarvinduet, hadde gitt Preston North End ledelsen.

Brewster har dermed to scoringer på sine fire første kamper for Swansea.

Preston ligger dermed på 7. plass og Swansea på 8. plass etter 30 spilte kamper. Swansea er fire poeng unna topp seks og plass i playoff til Premier League.

Best hos Swansea

Wales Online ga Rhian Brewster åtte poeng på børsen etter kampen, og tittelen Swansea’s beste, med omtalen:

«Var knapt borti ballen tidlig i kampen men kjempet beundringsverdig videre. Var på rett sted til rett tid da han fikk nærmest snublet ballen over streken bare fem minutter etter at Preston tok ledelsen. Vant en rekke dueller i lufta og var villig til å gå i dueller selv etter at han fikk gult kort. Et godt skift.»

Brewster fikk også vist sin personlighet da han rett etter en situasjon i straffefeltet til Preston og hvor han kan ha blitt snytt for et straffespark, tar opp det gule kortet som dommeren har mistet og «booker» han. Noe dommeren tar med et smil.