Brewster forklarer det første målet på seniornivå

Rhian Brewster fikk sin første nettkjenning for Swansea i helgen som var. Nå forklarer han målet.

20. jan 2020 kl 17.58 Jens Hapnes Rege

Rhian Brewster fikk tøffe arbeidsforhold da han møtte Cardiff i sin første kamp for Swansea forrige helg, men mot Wigan spilte unggutten en god kamp. 

Det tok bare 19 minutter før han fant nettmaskene mot Wigan. Han ble spilt gjennom av Conor Gallagher og dundret ballen i mål med venstrefoten. 

– Jeg har spilt med Conor mye da vi var yngre, for England, og jeg vet at når han får ballen der så kommer han til å kikke opp. Så snart han fikk ballen visste jeg at jeg bare måtte ta løpet og han fant meg, jeg var onside og skjøt ballen i hjørnet, sa Brewster til Liverpool Echo.

– Mange av skuddene har gått rett over tverrliggeren, men jeg er takknemlig for at den gikk i mål og at jeg kunne feire med «Jack Army.»

– Jeg ble veldig, veldig glad og spent ettersom det første målet alltid gir god selvtillit. Å få det i den andre kampen for «the Swans» er veldig kjekt og i tillegg var det mitt første profesjonelle mål. Nå håper jeg å kjøre på videre. 

Målet sendte laget fra Wales opp på 5. plass i Championship. Det vil bety playoff på slutten av sesongen. 

– Jeg visste da jeg kom at det var det vi ønsket å gjøre, å prøve å rykke opp. Hvis det er ved å score og være spydspiss så skal jeg prøve mitt beste på å gjøre det. 

– Jeg prøver å hjelpe laget, og hvis det er ved å score mål i dag og vinne 2-1 så er det bra. Jeg scoret tidlig for Swansea og nå kan jeg forhåpentligvis få to, tre, fire og fem og fortsette videre, avslutter 19-åringen. 

Neste gang Rhian Brewster og Swansea skal i aksjon er borte mot Stoke City lørdag 16.00. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]