– Jeg er veldig interessert i utfallet, av åpenbare grunner

Steven Gerrard vant aldri Premier League med Liverpool. Det kan endres nå.

17. feb 2020 kl 13.30 Jens Hapnes Rege

Steven Gerrard vant aldri Premier League med Liverpool, og har uttalt at han enda plages av det. Nå ser det ut til at det kan endres. 

Ifølge Daily Mail kan Premier League ta bort Manchester Citys tittel fra 2014, da Liverpool snublet på mållinjen. Ingenting ville gledet Gerrard mer.

– Vi får vente og se. Fra UEFAs ståsted er det åpenbart en alvorlig dom og straff. De kommer garantert til å anke så vi får se hva som skjer etter det, sa Liverpool-legenden ifølge Liverpool Echo

Spent på utfallet

– Så får vi se om Premier League tar affære etter det. Hvis man ser på alvorligheten av straffen fra UEFA, er det åpenbart at noe veldig galt har skjedd. 

– Jeg er veldig interessert i utfallet. Frem til jeg får straffen fra Premier League kommenterer jeg ikke noe videre. Jeg er veldig interessert i utfallet, av åpenbare grunner. 

– Alt er hvis og om nå. Manchester City var mestre, gratulerer til de. De er mestre til noen sier noe annet, avsluttet Rangers-treneren. 

Gerrards Rangers-mannskap skal i aksjon igjen torsdag kveld, når de skal møte Sporting Braga fra Portugal klokken 21:00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]