Jürgen Klopp:– Jeg tror dette var første gang mange hørte Matip snakke

Den tyske manageren er imponert over skuespillerferdighetene til sine spillere.

28. feb 2020 kl 16.35 Kenneth Baraas

Flere Liverpool-spillere har deltatt i en reklamefilm for Chaokoh, som har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier. Fotballspillere og reklamefilmer bruker som regel ikke å gå hånd i hånd, men Klopp ble positivt overrasket av det Roberto Firmino, Andy Robertson, Jordan Henderson, Dejan Lovren og Curtis Jones presterte.

– Hysterisk! Om de har en karriere i Hollywood? Kanskje ikke alle sammen, sa Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse, med sitt brede og hvite smil.

Skapte god stemning i garderoben

Klopp forteller videre at han delte videoen med «alle» han kjenner, og at de hadde mye gøy med videoen i garderoben. 

– Det begynner å bli lenge siden jeg var med i en WhatsApp-gruppe om noe som ikke er fotballrelatert. Jeg pleier som regel å være den første som sender en melding om noe. Hvis jeg skal svare på alt så sitter jeg plutselig hele dagen på mobilen. Men akkurat denne videoen spredde jeg til hele verden!

– Jeg var så stolt, det var veldig morsomt. Jeg likte hvordan de lagde den. Hvem det enn var i klubben som kom opp med den ideen, så var den brilliant.

– Vi har nok problemer rundt om i verden, så jeg elsker å se slike ting som er både smart og morsomt, jeg liker det veldig godt.

– For å være helt ærlig, så vi snakket mye om den i går. Og jeg tror dette var første gang mange hørte Joël snakke. Normalt sett må man kaste en ball foran ham for å få ham til å snakke, men nå vet alle at han faktisk kan gjøre det i andre situasjoner også!

Se videoen under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]