Klopp ville gi bort prisene - men så oppdaget han et «problem»

– Vi ble månedens manager igjen, sier Jürgen Klopp etter å ha vunnet for femte gang denne sesongen.

15. feb 2020 kl 10.26 Arve Vassbotten

Etter fem seire av fem mulige ble Jürgen Klopp kåret til månedens manager i Premier League for femte gang denne sesongen, da han i forrige uke også ble månedens manager i januar.

Fredag fikk han det fysiske beviset på bragden. 

– Det føles bra. Men som jeg har sagt noen ganger, det eneste man tenker i et slikt øyeblikk, og jeg er ikke grådig når de kommer til priser, er at hvis vi står her igjen neste måned vil det ha vært en bra februarmåned også. Det ville vært veldig fint, sier Klopp til Premier League Productions.

– Vi ble månedens manager

Klopp har denne sesongen blitt kåret til månedens manager av Premier League i august, september, november, desember og nå januar. Det eneste unntaket er oktober, da det «bare» ble uavgjort mot Manchester United på Old Trafford.

Ingen har tidligere vunnet fem måneder som manager i en sesong. Totalt har Klopp blitt månedens manager åtte ganger i Premier League. Men han tar absolutt ikke æren på egenhånd.

– Selvsagt er det spesielt. Vi ble månedens manager igjen. Når jeg fikk vite at vi hadde vunnet så mange, prøvde jeg å finne alle sammen. Jeg ønsket å gi dem til trenerne mine, fordi de fortjener dem like mye som jeg gjør. Men da så jeg navnet mitt på den. Det var ikke så kult, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]