Tidligere Manchester United-profil «frykter» at Liverpool vil dominere i lang tid

Rio Ferdinand mener andre klubber kan lære av ligalederen.

5. feb 2020 kl 14.05 Kenneth Baraas

Poengluken mellom Liverpool og Manchester City er for øyeblikket på hele 22 poeng. Teller man seg 38 poeng ned fra tabelltoppen, finner man det røde laget fra Manchester. 

De røde djevlene ligger på 7. plass og er med i en intens kamp om de viktige Champions League-plassene. Og en tidligere Manchester United-spiller er tydelig på at Liverpool gjør en fantastisk jobb om dagen.

– Det er noe man må respektere. Jeg mener Liverpool har gjort en fantastisk jobb. Ligaen vinnes ikke med flaks, og Liverpool er mer enn gode nok (til å vinne), sier Ferdinand, ifølge Mirror

– Antall poeng som de har hentet over de to siste årene er helt utrolig. Det de har fått til må beundres og respekteres.

MYE Å LÆRE: Ferdinand mener andre klubber kan lære mye av hvordan Liverpool drives som klubb.

MYE Å LÆRE: Ferdinand mener andre klubber kan lære mye av hvordan Liverpool drives som klubb.

Kun starten på en lang periode

Ferdinand påpeker Liverpools gode nivå denne sesongen, men den nåværende fotballeksperten forventer også at de rødes kvalitet vil holde seg.

– Den skremmende delen for andre klubber, er at Liverpools situasjon er ikke kun nå, den vil vare i lang tid fremover.  

– De ser ut som et lag som er bygget for et langsiktig prosjekt. 

– Jeg mener at andre lag, andre eiere, kan lære av hva Liverpool har gjort. De har investert i manageren sin, de har invester i ideene hans - og han har fått lov til å utvikle planene sine over tid. 

– Han (Klopp) hadde ikke suksess umiddelbart, men du ser med tiden at det bærer frukter. Han har blitt gitt tid og ressurser, og nå kommer trofeene. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]