Tidligst tilbake 6. aprilDet er ingen Premier League-klubber som trener lenger

Sheffield United sa stopp på mandag.

25. mar 2020 kl 17.46 Arild Skjæveland

Liverpool-spillerne har ikke vært på trening siden fredagen etter Atletico Madrid-kampen for snart to uker siden. Siden det har Melwood vært stengt, utenom for spillere som har vært inne for å få behandling for skader.

Alisson Becker postet en video av seg selv som trente i hagen i går. Etter planen skulle han gjort comeback mot Manchester City neste uke - dersom situasjonen hadde vært som normal. Det ser i det minste ut til at han nærmer seg frisk igjen i hofta etter sin muskelskade. 

Sheffield United ble siste klubb som stengte ned treningsfeltet sitt på mandag denne uken. Det ble gjort før Boris Johnson stengte ned store deler av Storbritannia for tre uker. 

Frem til det har Sheffield United holdt på som normalt, og har ifølge The Telegraph også hatt treningskamper.  

Tidligst tilbake 6. april

Den foreløpige planen, eller håpet, er at en kan starte med Premier League-fotball igjen 30. april. Med de nye reglene fra regjeringen, kan ikke spillere være tilbake på treningsfeltet igjen før 6. april - og de må trene individuelt i hjemmene sine.

Tottenham og West Ham har trent helt frem til forrige torsdag, da de også sendte spillerne sine hjem. Arsenal og Chelsea stoppet treningene da Mikel Arteta og Callum Hudson-Odoi testet positivt for koronaviruset. Den opprinnelige planen i Arsenal var at spillerne skulle komme tilbake denne uken, men i en pressemelding på mandag bekreftet de at de planene var lagt på is.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]