– Jeg hater å vente, men tror jeg fortsatt lærer å bli kjent med laget

Takumi Minamino har fått lite spilletid så langt på Merseyside.

6. mar 2020 kl 11.27 Arild Skjæveland

1. januar ble Takumi Minamino offisielt Liverpool-spiller, da de helrøde utløste en utkjøpsklausul på 7,25 millioner pund og sikret seg spilleren fra RB Salzburg.

Siden overgangen har japaneren vært involvert i seks kamper for sin nye klubb - men har kun vært 322 minutter på banen. Nå har han gjort et intervju med Liverpoolfc.com om sine tre første måneder i klubben. 

– I de tre siste månedene har det vært områder jeg har vært ganske fornøyd med, men personlig ville jeg likt å bidra mer med mål og målgivende. Jeg føler meg veldig sulten på det, sier 25-åringen.

– Jeg vet ikke hvor mye jeg fortsatt må lære, men fra dag til dag så føler jeg at jeg forstår Klopp sin filosofi, og forbedrer meg, sier han videre.

– Jeg må vise resultat. Det er veldig viktig for å vinne tilliten fra lagkameratene og supporterne. Det er noe veldig viktig som jeg må klare å oppnå.

Hater å vente

Det har blitt tre starter i FA cupen, og tre innhopp i Premier League så langt.

– Jeg har vært i klubben i tre måneder, og har ikke spilt så mange kamper. Det har ikke vært så mye spilletid, men det er ikke noen god unnskyldning. For å kunne vise lagkameratene hva jeg er god på, så må jeg gjøre det jeg må.

– Jeg tror jeg fortsatt lærer for å bli kjent med laget, men jeg hater å vente. For å kunne bidra umiddelbart for laget gjør jeg mitt beste hver dag. Jeg har bare hatt begrenset med muligheter, men når manageren trenger meg må jeg vise resultat til managerens forventninger.

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]