Vil også gjelde for Premier League?Klubber i Championship, League 1 og League 2 med egne opplegg for sjekk av koronavirus

Ønsker hele tiden oversikt over den fysiske tilstanden til spillere med tanke på mulig fortsettelse av ligaspillet.

20. mar 2020 kl 00.09 Torbjørn Flatin

Ifølge The Telegraph vil nå klubber i Championship, League 1 og League 2 få tilsendt et spørreskjema hvor de detaljert kan fylle ut om deres spillere er tilgjengelige for spill, er skadet, har testet positivt for koronavirus eller er i karantene.

Undersøkelsen har til hensikt å sørge for at de aktuelle ligaene kjenner til helsetilstanden hos de til sammen 72 klubbene foran videre samtaler om når suspensjonen for 2019/20 sesongen kan løftes.

Vil fullføre 2019/20

I likhet med Premier League vil det ikke bli spilt kamper i Football League før tidligst etter 30. april. Klubbene hadde samtaler sist onsdag og ble, slik klubbene i Premier League ble det dagen etter, enig om at de var «100 prosent samstemte» på å fullføre sesongen.

Det antas at klubbene vil motta sine skjemaer før helgen og at Football League siden vil be om stadig nye oppdateringer.

Dette for hele tiden å ha oversikt over hvor mange klubber som til enhver tid vil kunne være klar til å komme tilbake i spill.

Et opplegg en vil tro kan vurderes også for Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]