Kun to personer er i kontakt med Alisson når han får behandling på Melwood

Alisson Becker beretter om et strengt korona-regime på Melwood.

21. mar 2020 kl 12.45 Einar Kvande

Liverpool FC stengte som kjent Melwood for all treningsaktivitet for en drøy uke siden, på grunn av korona-pandemien. 

Klubben valgte imidlertid å åpne treningsanlegget for de skadede spillerne for et par dager siden. Dette gjelder kun de spillerne som har behov for behandling og opptrening etter skade, som Alisson Becker (hofte), Xherdan Shaqiri (bakside legg), Nathaniel Clyne (kne) og Yasser Larouci (lår).

Strengt regime

Alisson forteller nå om et strengt smittevern-regime på treningsanlegget.

– Klubben har rådet alle spillerne til å holde seg hjemme. I mitt tilfelle er det litt annerledes, siden jeg har en skade, siteres Liverpool-keeperen av Evening Standard.

– Heldigvis er det ingen veldig alvorlig skade, men alle skader må følges opp, og jeg har fortsatt behandlingen ved treningsanlegget. Jeg har ingen kontakt med mine lagkamerater, da alle andre er hjemme, forklarer han.

– De to eneste jeg har kontakt med er fysioterapeuten og keepertreneren, som jeg gjør noen spesifikke rehabiliteringsøvelser sammen med. 

– Når vi gjør disse øvelsene tar vi de nødvendige forholdsreglene og følger alle anbefalinger, slik som håndhygiene, ikke berøre ansiktet, ikke berøre munnen, nesen og øynene. Vi forsøker også å holde avstand når vi snakker med hverandre. 

– Utenom disse to har jeg ikke hatt kontakt med noen andre. Opplegget mitt er veldig konkret. Jeg forlater huset, reiser til treningsanlegget, gjennomfører behandlingen, reiser hjem og holder meg hjemme i denne tiden med hjemmekarantene, avslutter Alisson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]