Trente alene i offentlig park

Liverpool-spillerne forsøker å holde formen vedlike etter beste evne.

21. mar 2020 kl 09.32 Einar Kvande

Football Insider melder at Liverpool-forsvarer Joël Matip er blitt observert mens han trente alene i Sefton Park.

Liverpool FC stengte som kjent Melwood for all treningsaktivitet for en drøy uke siden, på grunn av korona-pandemien. 

Spillerne har fått individuelle treningsopplegg som de skal følge så lenge situasjonen rundt koronaviruset er uavklart.

Klubben valgte imidlertid å åpne treningsanlegget for de skadede spillerne for et par dager siden. Dette gjelder kun de spillerne som har behov for behandling og opptrening etter skade, som Alisson Becker (hofte), Xherdan Shaqiri (bakside legg), Nathaniel Clyne (kne) og Yasser Larouci (lår).

Bor i nærheten

Sadio Mané la tidligere i uken ut bilder av seg selv på Instagram, som viste at han løp på tredemølle. Nå melder Football Insider, gjengitt av Express, at Joël Matip er observert mens han løp runder i Sefton Park tidligere i uken.

Spillerne er blitt anbefalt å isolere seg selv mest mulig fra omverdenen, og trene hjemme om mulig. Matip har imidlertid tatt sjansen på å bevege seg utendørs og drive løpetrening i en offentlig park. 

Sefton Park, på sørsiden av byen, har også vært et yndet treningssted for Matip tidligere. Midtstopperen bor i nærheten av parken, og er flere ganger blitt observert joggende i området, også før korona-pandemien slo inn over Europa.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]