Liverpool-spillerne kan stille i nytt draktsett ved en utsettelse av ligaen

Premier League er foreløpig utsatt til april, men mye tyder på at det blir lenger til de rødkledde skal ut på en fotballbane.

17. mar 2020 kl 12.54 Kenneth Baraas

Utsettelsen av ligaen og den pågående spredningen av COVID-19 har ført til at treningsanlegget til Liverpool er stengt og spillerne er sendt hjem. 

Spillerne har fått individuelle treningsopplegg som skal utføres hjemme, samt oppdateres de kontinuerlig via en felles gruppe på WhatsApp, ifølge James Pearce i The Athletic

Samtlige spillere har blitt informert om at Melwood ikke vil åpne igjen på minimum to uker, samtidig som de skal holde seg unna offentlige steder, inkludert treningssentre. 

Til vanlig er Jürgen Klopps mannskap vant til å spise måltider på Melwood, men nå må spillerne følge ernæringsråd fra klubbens ernæringssjef Mona Nemmer. 

Hun har tidligere uttalt at hun gir matlagingskurs til både spillere og deres kjærester. Det er en kunnskap flere vil få nytte av i tiden fremover. 

Nytt draktsett

Lite tyder på at fotballen vil rulle igjen tidlig i april. Liverpool har som kjent inngått en avtale med Nike som ny utstyrsleverandør, og den avtalen gjelder fra 1. juni. 

Sesongen skulle egentlig vært fullført den 17. mai, og en eventuell utsettelse vil bety at Liverpool kan fullføre sesongen i sitt nye draktsett. 

Det kreves dog en godkjennelse fra Premier League for å bytte drakter underveis i en sesong, men det skal trolig ikke være noe problem med tanke på den spesielle situasjonen som er om dagen. 

UEFA holder i dag møte om europeiske turneringer og hjemlige ligaer rundt om på kontintentet, og torsdag skal Premier League holde møte om hva som skal skje videre. 

Dermed gjenstår det å se om vi får oppleve Liverpool-spillerne i Nike-drakter i sesongen 2019/2020. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]