Se hvem som deltok på siste trening før Atletico Madrid-oppgjøret

Et gledelig gjensyn med kapteinen på treningsfeltet.

10. mar 2020 kl 18.07 Kenneth Baraas

Se video nederst i saken

Det nærmer seg Champions League-fotball på Anfield igjen, om et drøyt døgn kommer Atletico Madrid på besøk. Det var allerede meldt, men likevel er det godt å se kaptein Jordan Henderson tilbake på treningsfeltet sammen med resten av laget. Jürgen Klopp uttalte på dagens pressekonferanse at engelskmannen er klar til kamp. 

Andy Robertson bekreftet selv på samme pressekonferansen at han er klar til onsdagens kamp, etter at han sto over mot Bournemouth i helgen, og deltok på dagens treningsøkt. Alisson Becker er fremdeles ute med skade, og Jürgen Klopp bekreftet at brasilianeren også mister mandagens Merseyside-derby. 

Se bilder øverst i saken eller video fra treningsøkta under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]