Atletico Madrid-duo ønsker ikke reprise fra forrige sesong

Onsdag avgjøres det om Liverpool eller Atletico går videre i Champions League, og motstanderleiren har stor respekt for de røde.

9. mar 2020 kl 11.46 Kenneth Baraas

Denne uken er det vinn eller forsvinn i Europas gjeveste turnering. Liverpool ligger under 0-1 fra det første oppgjøret i åttendedelsfinalen av Champions League, og må ta frem sitt aller beste for å overvinne Atletico Madrid. Jorge Resurrección Merodio, bedre kjent som Koke, vet hva det spanske laget må fokusere på i storoppgjøret på Anfield.

– Vi drar absolutt dit for å konkurrere. Liverpool er et fantastisk lag, og det vil bli veldig vanskelig. De er regjerende mestere. Vi må gjøre en veldig god jobb for å gå videre i turneringen, sier Koke til Marca, ifølge Liverpool Echo

– Liverpool har tapt noen kamper i det siste, men det kommer ikke til å ha noen innvirkning på hvordan de spiller i Champions League. 

Ønsker ingen reprise

I forrige sesongs åttendedelsfinale ledet Atletico 2-0 mot Juventus etter hjemmeoppgjøret. Men i Italia raknet det, og Juventus tok en overbevisende 3-0-seier som tok de videre i turneringen. 

– Vi må lære fra Juventus-kampen, slik at det ikke skjer igjen. Vi kjente ikke igjen oss selv den gangen. Så lenge vi er aggressive, så vet vi at vi kan konkurrere mot Liverpool. 

– Vi vil ikke føle oss komfortable der. Alt kan skje, men vi må ikke glemme hvem vi er. 

Den tidligere Premier League-angriperen Fernando Llorente påpeker også at formen til Liverpool kastes ut av vinduet så fort flomlysene tennes og Champions League-hymnen runger utover Anfield. 

– Jeg har ikke sett kampene deres, men jeg har fått med meg resultatene. Men Champions League er en annen turnering, sier spanjolen. 

– Det vil bli vanskelig. Det var vanskelig her i Madrid også, og det vil ikke bli noe enklere på Anfield. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]