Avslører hva som blir spilt i garderoben før spillerne går på banen

James Milner forteller hva spillerne hører på i garderoben.

26. apr 2020 kl 08.43 Arild Skjæveland

James Milner byr mye på seg selv i sosiale medier under denne spesielle tiden. Han har gjort et intervju med BBC, i planken, der han svarer på raske spørsmål.

Der kommer det frem hva som er den siste sangen spillerne hører på før de går ut av garderoben, og ut i spillertunnelen. Det er ikke snakk filmmusikk fra Rocky eller Thunderstruck av AC/DC som George Sephton spiller på Anfield.

Det er Rihannas sang «All of the Lights», forteller Milner. Sangen er fra 2010, og sammen med Kanye West og Kid Cudi.

Vi er vant med å se spillerne med hodetelefoner på når de går fra bussen og inn i garderoben. Gini Wijnaldum er en spiller som har sin spilleliste offentlig, og deler hva han hører på for å komme i stemning.

Kapteinen har ansvaret

I 2018 fortalte Simon Mignolet om hvem som var musikkansvarlig i garderoben. Det er kaptein Jordan Henderson.

– Hendo har ansvaret for musikken. Så snart vi ankommer garderoben etter at vi går av bussen setter fysioterapeutene spillelisten på, fortalte belgieren et intervju med Echo i 2018.  

Alle spillerne har muligheten til å få sine sanger med på kapteinens liste. Ting har tydeligvis endret seg fra 2018, ettersom det nå er Rihanna som skal bli spilt før spillerne går ut. Den gang var det den kanadiske rapperen Drake.

– Vi har en spesiell spilleliste rett før en kamp. Det er alltid den samme rekkefølgen. Den siste sangen som spilles før vi går ut, er «God’s Plan». Da er det «down to business», sa målvakten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]