– Jeg kommer til å være en av de spillerne som drar tilbake til Anfield etter at jeg legger opp

Virgil van Dijk forklarer hvorfor han elsker Liverpool FC så høyt.

6. apr 2020 kl 12.25 Einar Kvande

Virgil van Dijk har gjort et intervju med spanske Sport, der han forteller at han ønsker å bli husket som en Liverpool-legende den dagen han er ferdig i Anfield-klubben.

Nederlenderen har utviklet seg til å bli verdens beste midtstopper i løpet av sine to og et halvt år i Liverpool, og har vært med på å spille de røde til to Champions League-finaler, hvorav den siste ble vunnet. For øyeblikket er Nederland-kapteinen to seiere unna bli Premier League-mester med Liverpool. Mannen som kostet Liverpool 75 millioner pund ble også nummer to i Ballon d'Or-kåringen i desember.

– Jeg håper å oppnå utrolige ting her. Vi har et fantastisk lag. Vi mangler ikke noe. Vi har alle de verktøyene vi trenger for å fortsette fremgangen, mener Van Dijk.

– Vi har en manager som vi kan identifisere oss med, en allsidig tropp, en spillestil som gjør at vi vinner kamper, og et stadion og fans som matcher dette.

– Ja, jeg ønsker å være en av de spillerne som drar tilbake til Anfield etter at jeg legger opp. Jeg har møtt noen av legendene i klubben, og jeg føler meg som en del av en veldig stor og godt likt familie.

Digger Disney

Til Sport forteller Van Dijk også om sin store forkjærlighet for Disney-universet, og hvorfor han reiser til Disnleyland i nesten hver eneste ferie.

– Jeg liker Disney-filmer, og jeg elsker å ta med barna til Disneyland. Det lyser opp tilværelsen min å se dem så lykkelige. Selv var jeg 7-8 år gammel da jeg besøkte Disneyland første gangen, og det var fantastisk. Men vi kunne ikke dra dit mange ganger, for det var veldig dyrt, minnes nederlenderen.

– Jeg tok med min kone til Disneyland da vi var helt i starten av forholdet vårt. Vi drakk oss fulle på hotellet. Jeg husker det godt. Ja, enkle ting som det. Hvorfor gjøre ting komplisert?

– Hvorfor være negativ når du kan nyte livet og være positiv? Det er noe jeg har lært meg opp gjennom årene. Jeg forsøker alltid å være positiv. Livet er for kort til å alltid henge seg opp i de negative tingene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]