– Liverpool som klubb har håndtert denne spesielle situasjonen veldig bra

Liverpool var på vei til å vinne sitt første ligamesterskap på 30 år, men så kom koronapandemien, og nå synes situasjonen både uoversiktlig og uviss.

1. apr 2020 kl 17.29 Einar Kvande

Tidligere Liverpool-spiss Dirk Kuyt hyller både spillere og ledere i klubben for hvordan de har håndtert situasjonen etter at korona-viruset begynte å spre seg i Europa, og fotballen måtte settes på vent.

- Alt må settes på vent nå, for å stoppe viruset, sier Kuyt til De Telegraaf.

- Alt annet er mindre viktig nå, spesielt fotball. Men jeg er ikke riktig person til å snakke om dette, legger han til.

- Jürgen Klopp sa det så bra - fotballspillere og trenere blir alltid spurt om sin mening, men de vet ikke alt. Vi er prisgitt eksperter.

BEUNDRINGSVERDIG: Dirk Kuyt er imponert over hvordan Liverpools ledere og spillere har fremstått utad under korona-pandemien.

BEUNDRINGSVERDIG: Dirk Kuyt er imponert over hvordan Liverpools ledere og spillere har fremstått utad under korona-pandemien.

Beundringsverdig

Kuyt mener det er beundringsverdig hvor lite bekymret folk i Anfield-klubben har virket utad når det har vært snakk om ligamesterskapet, og om sesongen skal fullføres eller ei.

- Jeg beundrer alle i Liverpool for hvordan de har håndtert den situasjonen som er oppstått. Ligatittelen ligger nok og murrer i bakhodet på dem hele tiden, men de viser det ikke utad.

- Forslaget om å fullføre Premier League som en miniturnering, i en lukket del av London, synes jeg er veldig interessant. Men uansett hvor sterkt lengselen er etter 30 år uten å vinne et mesterskap, så hører du ikke noen som krever å få det. 

– Alt er underordnet folks helse, og derfor er det viktig at vi lytter til ekspertene, avslutter Kuyt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]