Pepe Reina ble veldig syk av Korona-viruset– Det er den verste opplevelsen i mitt liv

Pepe Reina er heldigvis på bedringens vei.

1. apr 2020 kl 09.44 Arild Skjæveland

Pepe Reina spilte 394 kamper for Liverpool mellom 2005 og 2013, og kom i januar tilbake til Premier League for å hjelpe Aston Villa i kampen mot nedrykk.

Han er en av to spillere som har fått bekreftet smitte av Korona-virus. Den andre er Callum Hudson-Odoi i Chelsea, i tillegg til Arsenal-manager Mikel Arteta. Nå forteller 37-åringen om opplevelsen med viruset.

– Jeg ble veldig sliten etter de første symptomene av viruset. Feber, tørrhoste og en hodepine som ikke ville forsvinne. Jeg følte meg bare konstant sliten, sier den rutinerte målvakten i et intervju med Corriere dello Sport, som er gjengitt i The Guardian.

– Verste opplevelsen i livet

Reina er nå heldigvis på bedringens vei - men forteller at han har hatt det veldig tøft i sykdomsperioden.

– Det vanskeligste var da jeg ikke lenger kunne puste. I de 25 minuttene jeg gikk tom for oksygen. Det var det verste øyeblikket i mitt liv. Den eneste ekte frykten kom da jeg forsto at det ikke var noe oksygen. Endeløse minutter med frykt, som at halsen min plutselig hadde stengt. Som resultat av det ble jeg innendørs i de første seks til åtte dagene, sier han.

– Jeg savner ikke selskap, siden det er meg, min kone Yolanda, fem barn og to fra svigerfamilien. Huset er stort, og det finnes ikke ensomhet her. Vi er veldig privilegerte mennesker. Vi har et stort hus med hage. Jeg tenker på de som bor i små leiligheter med to barn, og for meg viser de mye styrke.

Han er nå på bedringens vei.

– Det er først nå at jeg vinner kampen mot koronaviruset, sier han. 

Det er to uker siden han begynte å føle seg uvel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]