Derfor takket Harvey Elliott nei til å møte Sergio Ramos

Da han ble tilbudt å møte Real Madrid-kaptein Sergio Ramos overrasket Harvey Elliott alle med svaret sitt.

31. mai 2020 kl 12.56 Øystein Tronstad

Storklubbene i Europa hadde lagt sine øyne på Harvey Elliott som skulle til å forlate Fulham. Real Madrid forsøkte å overtale han til å velge Spania og inviterte tenåringen ned. Ved siden av trøya til klubblegenden Sergio Ramos ble Elliot spurt om han ville møte Real Madrids kaptein.

Svaret skal ha vært:

– Nei, takk, det går bra. Jeg liker han ikke etter det han gjorde mot Mo Salah.

Det er James Pearce som skriver om hendelsen i en lengre feature om Liverpools nye diamant.


Responsen overrasket, men kanskje ikke så rart siden Elliott var Liverpoolfan og et år tidligere hadde faren hans, Scott, tatt ham med for å se Champions League-finalen 2018. Etter en halvtime måtte Mohamed Salah forlate banen i tårer etter en hendelse med Sergio Ramos.

Som ung var Steven Gerrard hans idol. Nå er det Mo Salah, og de har begge samme favorittutvei. Dra seg innover fra høyre og avslutte med venstre.

– Mo er kongen. Jeg lærer mye nytt av å spille mot ham på trening. Han er et forbilde. Selv på gymmen så hjelper han meg og sier at jeg bør løfte tyngre vekter for å pushe meg selv videre. Han har stor innflytelse på de unge spillerne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]