Andy Robertson og Mo Salah gikk glipp av torsdagens treningskamp

De to viktige spillerne skal ha blitt holdt utenfor treningskampen grunnet små problemer.

12. jun 2020 kl 13.39 Jens Hapnes Rege

Liverpool mønstret en sterk lagoppstilling da de møtte Blackburn Rovers til treningskamp torsdag ettermiddag. Takumi Minamino og Naby Keita var nok en gang svært friske bak lukkede dører, og begge fant veien til nettmaskene. 

I løpet av kampen skal Alex Oxlade-Chamberlain ha blitt utsatt for en tøff takling som ga bekymringer, samtidig som Andy Robertson og Mo Salah satt på sidelinjen med problemer. 

I en artikkel i The Times understreker Paul Joyce at det bare er snakk om små problemer for trioen.

Mindre problemer

Joyce skriver at Robertson og Salah bare ble utelatt fra treningskampen som en forholdsregel, før Liverpool begynner jakten på Premier League-tittelen om en drøy uke. 

Gini Wijnaldum var utelatt fra forrige treningskamp av lignende årsaker, men var tilbake i torsdagens treningskamp og fikk verdifulle minutter i beina. 

I AKSJON: Gini var tilbake til torsdagens treningskamp.

I AKSJON: Gini var tilbake til torsdagens treningskamp.

Harde taklinger

Liverpool skal også ha roet ned bekymringene over Alex Oxlade-Chamberlain, som fikk en trøkk i ankelen under kampen. Klopp skal tidvis ha vært frustrert over Blackburns hensynsløse taklinger.

Liverpool går dermed inn i den siste helgen uten Premier League, forhåpentligvis på en lang stund, med en tilnærmet skadefri tropp.

Det er ikke kjent om Klopps mannskap skal spille ytterligere treningskamper før sesongstarten neste søndag. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]