Awoniyi må tilbringe natten på sykehus etter å ha blitt slått bevisstløs i kampen mot Augsburg

Den utlånte Liverpool-angriperen fikk en kraftig hjernerystelse.

14. jun 2020 kl 19.33 Einar Kvande

Taiwo Awoniyi var bevisstløs da han tok bakken, og ble liggende urørlig lenge, etter å ha skallet sammen med Augsburg-forsvarer Felix Uduokhai 16 minutter ut i første omgang i dagens bunnoppgjør i Bundesliga på Opel Arena. 22-åringen landet også forkjært i fallet. Etter å ha fått behandling på banen i sju minutter, ble Awoniyi lagt i en ambulanse og kjørt til sykehus. Han var da kommet til bevissthet igjen.

Nå melder Mainz, som tapte kampen 1-0, at nigerianeren må tilbringe natten på sykehus, etter å ha pådratt seg en kraftig hjernerystelse.

– Vi har fått gode nyheter fra legene. Han har kommet til bevissthet igjen, og kan huske det som skjedde, siteres Mainz-trener Achim Beierlorzer av AFP.

– Han har fått en kraftig hjernerystelse, og må være på sykehuset til observasjon over natten.

Awoniyi har ikke spilt for Liverpools førstelag etter at han kom til Anfield-klubben i 2015. Han har vært på en rekke låneopphold i Nederland, Belgia og Tyskland.

Augsburg er nå sju poeng over nedrykksstreken med tre kamper igjen å spille, etter dagens seier over Awoniyis utlånsklubb. Mainz på sin side er fortsatt bare tre poeng over nedrykksstreken.