Slik presterte de utlånte lørdag:Brewster scoret to mål på tre minutter - se målene her

Flere av Liverpools utlånte var tilbake i aksjon lørdag. Rhian Brewster briljert da han var tilbake i spill.

20. jun 2020 kl 15.09 Jens Hapnes Rege

Flere av Liverpools utlånte skal i aksjon lørdag, og Rhian Brewster og sitt Swansea var førstemann i aksjon. Unggutten leverte virkelig varene mot Middlesbrough.

20-åringen var frisk i åpningen, og hadde et hodestøt i stolpen etter 15 minutter. Bare tre minutter senere var han imidlertid mer heldig.

Spydspissen bredsidet et innlegg fra venstrekanten kontant i mål fra kort hold etter strålende forarbeid fra Andre Ayew.

Like etterpå fant han nettmaskene nok en gang med en velplassert volley.

Etter halvtimen var spilt fikk «svanene» straffespark, men Brewster fikk ikke muligheten til å få sitt første profesjonelle hat-trick da Andre Ayew fikk ansvaret og sendte straffesparket sikkert i nettmaskene.

20-åringen ble byttet ut etter 74 minutter, og kampen endte 3-0.

Anonym Grujić

Marko Grujic startet for Hertha Berlin da hovedstadslaget møtte femteplasserte Bayer Leverkusen i Bundesligaen.

Grujic kamerater imponerte, og slo Bayer Leverkusen 2-0, uten at serberen markerte seg nevneverdig. Han fikk sitt åttende gule kort for sesongen etter 70 minutter.

ANONYM: Grujic markerte seg ikke nevneverdig mot Bayer Leverkusen

På de åtte kampene etter korona-pausen står Berlin med godkjente fire seire, ett uavgjort og tre tap, og har stabilisert seg inn til en topp-ti plassering etter en turbulent sesong.

Herbie Kanes Hull City i trøbbel

Herbie Kane startet for Hull City da «tigrene» møtte Charlton Athletic til en livsviktig nedrykksduell i Championship.

21-åringen hadde noen fine involveringer, og kunne ha hatt flere målgivende pasninger, men kunne ikke hindre at Charlton tok ledelsen like før pause.

Etter hvilen var det stillingskrig på KCOM Stadium, men Kane og resten av mannskapet klarte aldri å utligne.

Etter resultatet ligger Hull City på den øverste av nedrykksplassene i Championship.