The Telegraph:Chelsea vil gå for Timo Werner - men spilleren må overbevises

Det er flere klubber som er ute etter Timo Werner denne sommeren, og Chelsea vil gjøre et skikkelig forsøk på å sikre seg tyskeren.

3. jun 2020 kl 09.55 Arild Skjæveland

Timo Werner vil til Liverpool, og Jürgen Klopp er begeistret for RB Leipzig-spissen. Korona-situasjonen har gjort at alt av overganger har blitt satt på hold, og LFC føler at overgangsmarkedet nå vil endre seg så mye at de ikke lenger skal være villig til å betale utkjøpsklausulen på 53 millioner pund.

Den er gyldig frem til 15. juni.

Chelsea, som ikke kunne handle spillere i fjor sommer på grunn av brudd på FIFA-reglementet, er på spissjakt. Ifølge Matt Law, en journalist i The Telegraph som følger London-klubben tett, er Frank Lampard klar for å gjøre et fremstøt for å sikre seg den 24 år gamle tyske landslagsspissen. 

Må overbevises

Ifølge Law vil Chelseas største utfordring være å overbevise spilleren selv, som ønsker seg til Liverpool for å jobbe med sin landsmann Jürgen Klopp.

Bild har tidligere rapportert at Chelsea har brukt midtstopper Antonio Rüdiger for å overtale Werner. De to er gode venner fra tiden sammen i Stuttgart og for det tyske landslaget.

Chelsea ligger på fjerdeplass på tabellen, og må kjempe for å klare å komme til Champions League neste sesong. For Liverpools del er Champions League-spill allerede sikret, og klubben er i ferd me då bli ligamester.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]