– Det er helt utrolig å se den maskinen de er blitt

Blackburn-manageren ble veldig imponert over Liverpools kontringspress.

12. jun 2020 kl 16.52 Einar Kvande

Tony Mowbray måtte se sitt lag bli grundig slått i gårsdagens treningskamp på Anfield. Liverpool stoppet ikke før det sto 6-0 på lystavla. Etter kampen var Blackburn-manageren grundig imponert over Liverpools såkalte kontringspress.

– Du kan ikke takke nei til en mulighet til å spille mot Liverpool. Du kan tenke på dem som det beste laget i verden, og det vil ødelegge selvtilliten din. Men mine spillere hadde den innstillingen at de ville reise til Anfield og spille sitt eget spill. De ville teste seg mot de beste, sier Mowbray til Blackburns offisielle nettside.

– Spillere som Virgil van Dijk, Roberto Firmino og Sadio Mané var alle i aksjon, og det var en god erfaring for oss. Det fikk oss til å innse hvilket nivå de aller beste ligger på.

– De er en pressmaskin

– Vi har alle sett kampen, og jeg må være forsiktig med å dømme mine egne spillere med tanke på kvaliteten på motstanderen. De er en pressmaskin.

– De lar deg ikke spille ditt eget spill, for Liverpool lar deg aldri slå tre pasninger på rad. Det er helt utrolig å se den maskinen de er blitt.

– Det var en tøff fotballkamp, og jeg snakket med Jürgen etterpå, som forsto at kampen ikke bare var en vennskapskamp. Begge lag gjør seg klare til å spille kamper igjen. Vi spiller begge intens fotball, og vi vil helt klart dra nytte av denne kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]