– Det spiller ingen rolle

Pep Guardiola bryr seg ikke om at Liverpool kan vinne ligaen på Etihad.

23. jun 2020 kl 00.12 Einar Kvande

Manchester City er vertskap for Liverpool torsdag 2. juli, og dersom Liverpool og City matcher hverandres resultater mot henholdsvis Crystal Palace og Chelsea senere denne uken, kan ligaen bli avgjort ved at Liverpool bare tar ett poeng på Etihad. 

– Det spiller ingen rolle. Liverpool er allerede ligamestere, kommenterte City-manager Pep Guardiola til BBC-reporter Connor McNamara etter Citys 5-0 seier over Burnley.

Liverpool er 20 poeng foran City når det gjenstår åtte kamper å spille for begge lag. City har vært i strålende form etter restarten av Premier League, med solide seire over Arsenal og Burnley, mens Liverpool på sin side kun klarte uavgjort mot Everton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]