Trent Alexander-Arnold:– Dette er noe vi alltid har drømt om, og noe vi alltid vil huske

Trent Alexander-Arnold forsøker å forklare hvordan det føles å oppfylle alle drømmene som 21-åring.

26. jun 2020 kl 13.37 Jens Hapnes Rege

Scouseren Trent Alexander-Arnold var allerede regjerende Champions League-mester, verdensmester og Supercup-holder torsdag ettermiddag, og kan kalle seg Premier League-mester fredag morgen. 

I et intervju med LFC TV forsøker 21-åringen å beskrive følelsen.

Surrealistisk

– Det er surrealistisk. Det har ikke sunket inn enda, kanskje det gjør det i morgen tidlig. Fansen og laget har ventet så lenge, og det er veldig spesielt. 

– Vi visste at vi var nære før sesongen ble avbrutt. Etter seieren onsdag trengte vi bare to poeng og Chelsea gjorde jobben i kveld. Det er en minneverdig kveld for byen. 

– Vi trodde at vi skulle gjøre det selv, men vi bryr oss ikke om hvordan vi gjør det. Vi er Premier League-mestre og er stolte av det, sa scouseren, og fikk vurderingen «Shocking answer» av Andy Robertson. 

ØYEBLIKKET: Alexander-Arnold var banens beste da Liverpool knuste Leicester på Boxing Day.

ØYEBLIKKET: Alexander-Arnold var banens beste da Liverpool knuste Leicester på Boxing Day.

Stort troféskap

Alexander-Arnold blir spurt om alderen av reporterne, og bes følge opp med troféene han har vunnet.

– Jeg er 21 år. Champions League, Premier League, Supercupen og VM for klubblag, det er det. Nå må jeg vinne noen av turneringene innenlands. 

– Som et lag bestemte vi oss for å se kampen. Ting er ikke som vi hadde sett for oss for noen måneder siden eller noen år siden, men vi klager ikke. Dette er noe vi alltid har drømt om, og noe vi alltid vil huske. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]