Mange ønsker å ta frisparkene - men Trent kan ha lagt den debatten død

Trent Alexander-Arnold kan være fremst i Liverpools frispark-kø i fremtiden, etter det strålende 1-0 målet mot Crystal Palace.

25. jun 2020 kl 00.14 Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold scoret sitt tredje Premier League-mål for sesongen, da han sendte en perle av et frispark i krysset og ga Liverpool ledelsen 1-0 mot Crystal Palace. Etter kampen fikk han spørsmål om han nå er den som står først i køen når Liverpool får frispark like utenfor 16-meteren.

– Det er mange spillere i troppen som er gode til å ta frispark. Hendo ønsker å ta noen, Fabinho ønsket å ta ett etter jeg scoret, Mo er den som er venstrebeint, og tar de som må tas med venstrebeinet.

– For oss er det godt å ha disse kvalitetene i laget, og at vi presser hverandre på trening når vi trener på dem. Da er konkurransen hard. For meg handler det om å presse meg selv, og bli så god som mulig, og jeg ser frispark som en mulighet til å score, slik som i dag. Forhåpentligvis får jeg gjort noen mål til på denne måten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]