Jürgen Klopp:– Dette var den perfekte fotballkampen for oss

Jürgen Klopps mannskap stilnet alle som begynte å hviske om at ligatittelen ikke var en selvfølge etter Everton-kampen.

24. jun 2020 kl 23.59 Jens Hapnes Rege

Jürgen Klopp og hans ventende mestre var nådeløse mot Roy Hodgsons Palace-mannskap, og lot ikke «The Eagles» få ett eneste touch i Alissons 16-meter. Det har aldri skjedd før mens Opta har ført den type statistikk (siden 08/09). 

Det var en svært fornøyd tysker som snakket med TV2 etter kampen. 

Elsket alt

– Jeg likte dette veldig. Jeg likte veldig godt i det 89. minuttet da fire spillere i røde drakter jaktet ned en i hvit drakt, og som vant ballen tilbake og forsøkte å angripe igjen. 

– Jeg elsket alle målene, jeg elsket lidenskapen vi viste, det var den perfekte fotballkampen for oss, men det var selvfølgelig en stor forskjell i at ingen var på stadion.

– Jeg elsker at spillerne mine viste de hjemme respekt med lidenskapen sin. Det er ekstremt viktig at vi føler oss samlet selv når vi ikke er det, fra det ståstedet var det veldig spesielt, og jeg har egentlig ikke de riktige ordene for det, sa han om den utrolige kampen. 

Fantastiske mål

53-åringen var ikke sikker på hvilket av de utrolige målene som var favoritten. 

– Alle målene var forskjellige og alle var fantastiske. Trents mål var døråpneren, og det var veldig viktig i kveld. Jeg elsket alle målene, og kan ikke bestemme meg for en favoritt. 

Allerede torsdag kveld kan Liverpool få servert ligatittelen når Manchester City møter et ungt og sprudlende Chelsea-mannskap. Klopp gliste bredt da TV2-reporterne spøkte om at laget skulle samles i morgen kveld for å se kampen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]