Vår spillerbørs fra overkjøringen onsdag kveld:Henderson ropte, sprang og kjempet for millioner av supportere hjemme i stuene, og ledet mannskapet til kanten av historie

Kapteinen var en av flerre briljante Liverpool-spillere onsdag kveld. Her kan du lese vår spillerbørs fra maktdemonstrasjon.

24. jun 2020 kl 23.26 Jens Hapnes Rege JenshLFC

Alisson Becker 6

En veldig rolig kamp for brasilianeren, som bare fikk låne ballen de gangene lagkameratene valgte å benytte seg av målvakten. Som alltid presis og sikker med føttene.

Trent Alexander-Arnold 8

Slet mot en frisk Wilfried Zaha i starten av kampen, og spilte bort ballen enkelt noe ganger. Fikk fri fra Zaha da han måtte av med skade tidlig i kampen, og løftet seg veldig etter det. Sender Liverpool i føringen med et nydelig frispark, og leverer flere smarte pasninger. Scouseren står nå med utrolige 3 mål og 12 målgivende denne sesongen. Fikk fortjent hvile etter 75 minutter.

Joe Gomez 8

Fikk en rolig kamp bak angrepet og midtbanens nådeløse press. Gjør en enkel feil som fører til en farlig Palace-kontring mot slutten av den første omgangen, men ellers prikkfri.

Virgil van Dijk 8

Fikk i likhet med makkeren Gomez en rolig kamp bak Klopps pressmaskin, men løser alle oppgaver ypperlig. Skaffer frisparket som Trent dundrer i mål. Bunnsolid kamp, som alltid.

Andy Robertson 8

Herlig å se skotten tilbake i aksjon for de rødkledde. Presser utrettelig, løper opp og ned sidelinjen med sine utømmelige energikilder, og serverer i tillegg farlige innlegg. Den sensasjonelle skotten fikk bivåne de siste ti minuttene fra den komfortable benken.

Jordan Henderson 9

Ingen supportere fikk være på Anfield onsdag kveld, men Liverpools kaptein kanaliserte all energien til sulteforede supportere hjemme i sofaen. Begynte kampen med å spurte i press, og roet ikke ned det nådeløse presset. Serverte både en tafatt Fabinho og en egoistisk Salah noen kraftige salver da de tok dårlige valg. Kunne ha hatt en scoring etter en nydelig halvvolley i stolpen, men det kapteinen gir Liverpool kan ikke måles i statistikk. Fikk hvile stemmen og beina etter timen da jobben mer eller mindre var gjort. Liverpools beste i kampen, ligaens viktigste i sesongen, og får snart løftet Premier League-tittelen over hodet. Hedersmann.

Fabinho 9

Fyrtårnet lyste vei i kampen. Sørget for at alt av Palace-angrep ble spist opp før de nådde farlige områder, og leverer en utsøkt pasning til Salah på det andre målet. Bestemte seg plutselig for å dundre ballen mot mål stillestående i det 55. minuttet, og ballen suste naturligvis i nettmaskene bak Hennessey. Fantastisk kamp.

Georginio Wijnaldum 7

Nederlenderen virket å ha friere tøyler enn vanlig offensivt, og kom til flere gode skuddmuligheter i boksen. Kunne, og burde muligens, ha fått mer ut av sjansene.

Mohamed Salah 9

Egypteren var et konstant uromoment. Ble noe egoistisk til tider, og fikk høre det fra kapteinen, men viser hvor ekstremt viktig han er for Liverpool-laget. Scorer det viktige andremålet etter et smart løp, og serverer en nydelig pasning med høyrefoten til Mané før hans mål. Kongen av Egypt er tilbake!

Roberto Firmino 8

Har uten tvil funnet tilbake til det silkemyke touchet etter korona-avbruddet, og virker i tillegg å være på vei i god fysisk form. Ikke blant de mest synlige spillerne på banen denne kampen, men gjør allikevel en utrolig viktig jobb. Fikk fortjent hvile etter 75 minutter.

Sadio Mané 8

Ikke senegaleserens mest innflytelsesrike kamp i den røde drakta, men viste allikevel flere ganger hvilken utrolig atlet han er. Får nettkjenning etter en nydelig kontring med en sikker avslutning i nettmaskene. Fikk bivåne de siste ti minuttene fra den komfortable benken.

Harvey Elliott

Leverte noen fine pasninger og detaljer på det korte innhoppet.

Neco Williams

Debut i Premier League. Kunne ha fått nettkjenning med noen gode forsøk. Godt innhopp av waliseren.

Takumi Minamino

Nye minutter i beina på japaneren.

Naby Keita

Fikk ti nye minutter i beina.

Alex Oxlade-Chamberlain

Friskt innhopp for den eksplosive midtbanespilleren, men fikk ikke blitt med på scoringsfesten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]