Klopp kommer med skadeoppdatering

Flere Liverpool-spillere føyde seg til skadelisten søndag kveld. Klopp oppdaterer om tilstanden til spillerne.

21. jun 2020 kl 22.59 Jens Hapnes Rege

Liverpools supportere hadde drømt om å feie over Carlo Ancelottis Everton i over 100 dager da lagene møttes søndag kveld. Klopps mannskap klarte imidlertid ikke å trenge gjennom den blå muren, og fikk trøbbel mot Everton-mannskapet.

Gjennomtrente James Milner måtte av banen like før pause, mens Joel Matip måtte gi seg et drøyt kvarter før slutt. Klopp oppdaterte om skadesituasjonen etter kampen.

SKADEPROBLEMER: Det medisinske apparatet fikk det hektisk søndag kveld.

SKADEPROBLEMER: Det medisinske apparatet fikk det hektisk søndag kveld.

Små skadeproblemer

– Millie følte noe i hamstringen sin. Han er nok ikke klar til onsdag, men jeg håper han er tilbake etter det. Joel var uheldig med storetåen. Det er forhåpentligvis ikke noe seriøst. 

Ifølge troverdige James Pearce skal Salah ha sittet på benken fordi Klopp ikke ønsket å ta noen sjanser med egypteren. Han skal være klar for kampen mot Crystal Palace i midtuken. 

– Vi må ta avgjørelser, og vi må høre på det medisinske apparatet. De er ekspertene, og hvorfor skal jeg ha de hvis jeg ikke hører etter? Mo er klar for benken og kanskje noen minutter, og det medisinske apparatet sa at Robbo ikke var klar enda, sa Klopp om venstrebacken og høyrevingen før kampen.

Onsdag kveld er Liverpool vertskap for Crystal Palace på Anfield, og Klopp kan forhåpentligvis mønstre sitt sterkeste mannskap. Kampen starter 21:15 og sendes på TV 2 Sport Premium. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]