Trent Alexander-Arnold om målene videre:– Jeg vil vinne alle troféer jeg kan

21-åringen forklarer at han på ingen måte har mistet sulten.

20. jun 2020 kl 16.34 Jens Hapnes Rege

Trent Alexander-Arnold er bare 21 år, men har allerede vunnet Champions League, VM for klubblag og Supercupen. Om under en uke kan han ha vunnet Premier League også. 

I et intervju med JD Football understreker han at motivasjonen fortsatt er på topp. 

Vil vinne alt

– Bare fordi jeg har vunnet Champions League betyr ikke det at jeg ikke drømmer om å vinne det igjen. Jeg vil vinne det troféet hvert år hvis jeg kan. Jeg vil vinne alle troféer jeg kan. 

– Å vinne det en gang tilfredsstiller ikke sulten etter å vinne det. Det er ikke sånn at man ikke kan vinne det flere ganger. Det er fortsatt muligheter for å vinne det igjen.  

IKONISK: Scouseren har allerede oppfylt en av de store drømmene.

IKONISK: Scouseren har allerede oppfylt en av de store drømmene.

– Jeg er 21 år, og har kanskje 14 år igjen å spille. Det betyr at jeg har 14 muligheter eller forsøk på å vinne Champions League-troféet igjen eller til å vinne Premier League-tittelen. Alex Inglethorpe brøt det ned til meg slik. 

– For landslaget har man enda mindre forsøk, kanskje to eller tre på å vinne VM. Det er en kort karriere, og jeg prøver bare å vinne så mye jeg kan i løpet av en såpass kort karriere. 

Allerede onsdag kan 21-åringen vinne sin fjerde, og muligens viktigste, tittel i Liverpool-karrieren. Første hinder er Everton søndag klokken 20.00.

  • Klopp: – Dette er den vanskeligste sesongen å bli mestre i

Har du innspill til journalisten?
[email protected]