Liverpool-talentet får skryt i Championship– Han var en stor trussel

Swansea City-trener Steve Cooper roser laget sitt og innleide Rhian Brewster etter 3-0 over Middlesbrough lørdag.

21. jun 2020 kl 13.41 Øystein Tronstad

– Han er en virkelig god spiller, men laget spilte også bra. Rhian var en stor trussel, fikk to mål og er skuffet han ikke fikk hattrick, sier trener Steve Cooper til Swanseacity.com.

20-åringen var frisk og hadde et hodestøt i stolpen etter 15 minutter. Bare tre minutter senere var han frempå og sendte svanene foran. Like etterpå slo han til igjen, to mål på tre minutter.

– Rhian får åpenbart overskriftene fordi han satte to men det kom som et resultat av at laget spilte på den måten vi ønsker å spille på.

BLACK LIVES MATTER: Liverpools talent har aktivt engasjert seg i saken flere ganger.

BLACK LIVES MATTER: Liverpools talent har aktivt engasjert seg i saken flere ganger.

Etter åpningsmålet tok banens profil frem en t-skjorte med teksten «We refuse to be silent. Our colour is not a crime». Den utlåne Liverpool-spissen får støtte av sin trener.

– Vi har støttet Black Lives Matter som klubb. I samarbeid med Middlesbrough og dommerne så viste vi vår støtte før kampstart. Rhian har en stemme, som alle andre, og vi støtter hverandre. Vi er et lag her og det var enda et eksempel på det.

Lørdagens resultater gjør at Swansea sitter på 9.-plass med 56 poeng. Avstanden opp til Preston som har 6.-plass og den siste kvalikplassen er kun ét poeng.

– Å vinne 3-0 på bortebane er et fantastisk resultat uansett tidspunkt, men spesielt etter ikke å ha spilt kamper på flere måneder. Det er alltid ting du kan forbedre men det er viktig å nyte slike prestasjoner også.

Se høydepunktene fra oppgjøret her: 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]