Klopp ber spillerne bruke masker og hansker

Klopp kan ikke forstå at ikke alle i England gjør det samme.

3. jun 2020 kl 11.27 Arild Skjæveland

Det er to uker til Premier League er i gang igjen, og spillerne er nå i gang med trening i større grupper der nærkontakt er tillatt. Tidligere denne uken ble det spilt internkamp på Anfield.

Jürgen Klopp føler at det er trygt både på Melwood og Anfield.

– Det føles 100 prosent trygt, men vi kan aldri være sikker på at det er det, og at vi ikke vil få noen smittede, sier Klopp i et intervju med BBC Five Live.

– Vi har fortsatt normale liv, og guttene er veldig disiplinerte. Det har allerede gått 11 uker, og det er en utfordring for folk i denne alderen. Det er utfordrende for oss alle, men spesielt for spillerne. Vi må på bensinstasjonen, vi trenger bensin, vi trenger mat og slike ting, sier han videre.

Forstår ikke at ikke alle bruker masker

Liverpools spillere og støtteapparat må bruke masker og hansker når de er ute blant folk.

– Vi bruker ansiktsmasker, og jeg forstår ikke hvorfor ikke alle i England gjør det. Spesielt for de som bor tett, forstår jeg ikke at de ikke bruker masker og hansker, sier Liverpools-manager.

– Jeg skjønner det ikke. Det hjalp mye i Tyskland. Jeg er ikke noen ekspert, men det har hjulpet mye. Jeg har sagt det til guttene. Dersom du går noe sted, så bruker du ansiktsmaske og hansker, slik at ingenting skal skje.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]