Les Pedro Chirivellas rørende avskjedsbrev

23-åringen har delt et flott avskjedsbrev på Twitter.

16. jun 2020 kl 17.14 Øystein Tronstad

«For 7 år siden så kom jeg til Liverpool som et barn. Det har vært over et halvt tiår hvor jeg har fått lære fra de beste og få verdier og moral som alltid vil være med meg i livet.»

Slik starter spanjolen avskjedsbrevet som spanjolen har delt på Twitter. Mange røde supporterne har allerede slengt seg på med lykkeønsker til 23-åringen som signerte proffkontrakt med Liverpool i 2015. Nå fortsetter ferden i franske Nantes.

«Det kommer en tid for å si farvel, og jeg har ingen andre følelser enn takknemlighet og stolthet over å ha fått være del av en så spesiell klubb. Uten tvil, jeg har følt meg priviligert som har fått muligheter som det å spille på verdens beste arena og føle støtten fra de mest fantastiske supporterne i verden.»

«Jeg er også veldig takknemlig for alle de store menneskene som jeg har møtt i løpet av tiden min i LFC, og som har hjulpet meg å bli en bedre versjon av meg selv, spesielt Neil Critchley og Alex Inglerthorpe fra akademiet og Pep Ljinders, Jürgen Klopp og Brendan Rodgers på Melwood, som ga meg sjansen til å spille for en klubb som LFC. På det dypeste så takker jeg dere og ønsker dere alt det beste».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]